Tässäpä vähän Totin kuulumisia pitkästä aikaa.2163150.jpg

Totti on edelleen erittäin erittäin vilkas ja seurallinen koira, kaikkien kaveri. Meille jos rosvot yrittäisivät, pääsisivät helposti sisään ja Totti voisi palkkinnoksi nuolla vaikka korvatkin. Yhä edelleen sillä näyttää olevan käsitys, että kaikki meille tulevat ihmiset tulevat katsomaan vain sitä:). Koska Totti on vallannut meidän kaikkien sydämet, olemme alkaneet haaveilla toisesta pk colliesta:). Mikähän siinäkin on, että niitä pitää olla useampia:).

2163149.jpg

Totti on edelleen kovin nopea oppimaan ja oltuaan hoidossa eräällä tuttavallani, se oppi hienosti kerjäämään syötävää ja kuola valuu kuin vesihanasta vesi. Sanoin koiran hoitajalle, että sille ei saa antaa pöydästä mitään, mutta se taisi mennä hoitajalta vähän ohi, koska hän sanoi, ettei voinut vastustaa ihania ruskeita silmiä. Me viedäänkin Tottia aina "viiden tähden koirahoitolaan", jossa ruuankin saa vaikka valmiiksi pureskeltuna, jos nätisti katsoo.2163146.jpg

Eräänä päivänä testattiin Totin itsehillintä hyvin: pihamme vieressä menevällä tiellä meni koira. Minua kyllä jännitti, että meneekö Totti pihasta pois ja juoksee koiran perään, mutta ei, se totteli hienosti paikka-käskyä ja pysyi paikallaan. Tämän jälkeen se tuli mun luo häntää heiluttaen ja kysyi silmillään, mitä sitten leikitään? Ihana saavutus. Olen tosissaan panostanut siihen, että omalta pihalta ei lähdetä, vaikka mikä menisi tiellä ja se on mennyt noin hyvin perille.